Bra steder å kjøpe sminke og bra merker (ALEKSANDRA)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bra steder å kjøpe sminke og bra merker

Heisann! I dag er det kategori sminke siden det er mandag og i dag skal jeg gi dere tips til bra nettsider som selger billig og bra sminke og mine meninger om forskjellige merker.

Nettsteder

http://blivakker.no er en veldig fin nettside som jeg har brukt veldig lenge. Det er billig, enkelt og har bra produkter. I tillegg tar det 1-3 dager å få det du har bestilit så det tar ikke så lang tid.

http://iglow.no har mye på salg nå (20%) og en veeeldig enkel nettside å bruke. Jeg har ikke mange erfaringer om det men har hørt veldig mye fint om den. Grunnen til at jeg sier det er veeeldig enkelt å bruke denne siden er fordi at nor du kommer inn på nettsiden kommer det opp forskjellige bokser med forskjellige sminkeprodukter. klikker du på en av disse (eks. mascara) kommer det enkelt og greit opp alle disse produktene i denne kategorien. Dette er veldigenkelt så du slipper å bruke lang tid på å klikke på mange steder.

http://kicks.no kicks har kanskje ikke de billigste alternativene, men det er heller ikke svindyrt! Hvis du har god erfaring med sminke vil jeg anbefale denne nettsiden. Her selger de bra merker og de selger i tillegg økologiske varer, herreprodukter samt hudprodukter til å passe på huden if u know what I means;) Jeg personlig elsker produktene kicks selger!! Hvis du ikke visste det kan du faktisk også bestille vareprøver som da kommer gratis i posten hjem til deg!!

 

Merker

Makeup revolution er et skikkelig bra merke! Det er et merke som ikke er testet på dyr og som har bra kvalitet. Innpakningen dems er skikkelig fin og personlig elsker jeg alt av det merket! Jeg har et concealer palett som dekker sykt bra og er skikkelig fint!

Maybelline er et merke jeg aldri kjøper lengre. Lagt merke til at det ofte er mye salg på maybeline produkter? Det er mest fordi det er dyretestet og at produktene dekker dårlig og lukter vondt. Dette er min mening, om du er fornøyd med maybelline så er det din mening;) 

Loreal Paris er et merke jeg plasserer midt på treet. Jeg har ikke så mye produkter fra det merket, men en foundation. Den plasserer seg ikke overalt i ansiktet men har en veldig fin konsistens så er bare halveis fornøyd med den. Mascaraene dems kan være ganske gode men noen av de klumper seg sammen og tørker inn fort.

NYX er et bra merke! Har dere fått med dere NYX sin pro highlight and countor palette? Den er syyykt braaa!Foundatione dems derimot er dritdårlig! Den sier den matter men samtidig ikke gjør det flatt men det er motsatt! Den matter seg ikke det minste grann og gjør det helt flatt! Leppestftene dems er love, men den kan sette seg fast i underleppa sånn at det lksm blir teipaktig å ta leppene fra hverandre if u know what i means;)

FIT ME / FIT Er et bra merke! Elsker det! Concealeren til fit me er jeg veldig fornøyd med da;) Foundationene dems har god konsistens og slikt men jeg har ikke testet ut mer enn det når det kommer til fit og mitt me. Har egt ikke mer erfaring med det enn det.

MAC tror jeg nok alle kan si seg enig i er det beste merket! Det kan være dyrt men utrolig verdt pengene! Mac har fin innpakning og gode produkter! Mer enn det kommer jeg ikke på at jeg kan skrive for det er generelt bare veldig bra merke<33

 

Det var alt jeg kom på for denne gang! LEGG MEG TIL PÅ BLOGGSNAPCHATEN MIN FOR OPPDATERINGER PÅ BLOGGEN OG VLOGG I HVERDAGEN MI, GIVEAWAYS, KONKURRANSER OG MYE MER! ADD: aleksvlogz

 

 - Aleks
  • Skriv en ny kommentar

    hits