ET RÅD TIL ALLE! LES! (ALEKSANDRA)
Forside Add meg Om meg Kontakt

ET RÅD TIL ALLE! LES!

Først vil jeg starte med å si at jeg ikke blogger så særlig mye på denne bloggen lenger.. Jeg holdt koken en stund, men så falt jeg av. Så dette blir nok det siste innlegget mitt på denne bloggen.

Jeg startet skolegangen som andre vanlige unger i første klasse på en skole fra 1-10 trinn. Helt normalt. Så ble jeg venn med en jente og vi ble skikkelig close bestevenner. Vi var gode venner frem til ca 3.klasse. Da la jeg merke til (sakta men sikkert) at denne jenta ikke var en ordentlig venn. Hun snakket dritt om meg bak ryggen på meg og ditcha meg flere ganger. Eksempel: hun ringte moren min og sa jeg hadde banket henne opp sånn at hun hadde begynt å blø. Dette var jo ikke sant, så når mamma kom hjem fra jobben hadde jeg fått kjeft. Men jeg sa jo at d ikke var min feil da. Så vi fikk kontakt med foreldrene hennes og hun fikk det slengt i tilbake i trynet liksom..

Slik fortsatte det og vekslinga mellom oss to å være venner ble så stor at dette ble en sak som vi snakka om i foreldresamtaler. Til slutt ga jeg opp alt med henne og bestemte meg for å finne andre venner (ca 5 klasse). Men jeg fant ingen ¨faste venner¨. Så jeg gikk mye alene og når jeg var med noen så følte jeg meg utenfor og hvis jeg gikk la ingen merke til det. Så begynte rykter og baksnakking om meg å skje og jeg gikk enda mer alene. Gymbagene mine ble tømt ute i skolegården, drikkeflaska mi ble tømt i sekken min, bøker ble borte, og denne jenta hadde hacka meg flere steder på sosiale medier..

Til slutt ble foreldrene mine så lei at jeg skulle bytte skole. Så jeg byttet skole 6.Januar 2015. Jeg stortrivdes og hadde mange venner. Så vet jeg ikke hva som skjedde, men så begynte jeg å gå alene hele tiden. Men en gang var det to jenter som så meg og vi ble bestevenner! De var helt like som meg. Vi passet sammen såå godt som bestevenner!!

Så ble vi med tiden skikkelig close og veldig kjent med hverandre. Men den ene jenta (som jeg kjente best av de to jentene) og jeg fikk til slutt veeldig mye drama mellom oss.. Jeg hadde (uten at jeg visste det) vært litt for hard mot henne på hvordan jeg snakket med henne.. Jeg trodde at siden vi var bestevenner skulle hun ikke ta seg nær av det. For jeg mente ikke noe av det jeg sa. Så rektor, avdelingsleder og kontaktlærer og foreldere ble involert i saken og vi fikk ordnet det opp.

Men jeg gikk alene hele tiden og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Siden jeg hadde gått igjennom både mobbing og sånt så var jeg litt tilbakeholden og turte ikke så særlig å gå bort til noen. Men så fikk jeg en god venn. Men denne vennen ditcha meg så mye.. så da endte jeg med at i hvert friminutt så ringte jeg mamma og snakket med henne så alle ikke skulle tro at jeg var en loner og taper. Til slutt så gikk jeg så mye alene at jeg byttet skole igjen. Jeg byttet i Februar 2017. Akkurat nå så går jeg på denne skolen fortsatt og jeg stortrives!! Jeg har det helt topp på denne skolen!! Dagen før jeg begynte fikk jeg kontakt med en jente jeg skulle begynne i klassen til, jeg var litt skeptisk til om jeg burde ta kontakt med henne siden hun var populær og jeg var helt loser liksom.. Men jeg tok kontakt med henne og nå er vi bestevenner! Jeg er liksom med i den populære gjengen og har mange venner! og grunnen: jeg tok intinativ!

Fra 31. desember 2015 har jeg også slitet med selvtillit og syntes at jeg var feit og stygg.. Jeg har sagt til meg selv hver dag fra den dagen at jeg ikke skal spise og trene hele tiden. Jeg sliter med dette fortsatt. Jeg har også hatt tider hvor jeg har kuttet meg og ønsket å dø. Akkurat nå så har jeg ikke noen tanker som er vonde, jeg har ikke kuttet meg på et år og vil ikke dø. Men jeg synes jeg er feit. :(

Akkurat nå så sitter jeg i senga mi og skriver dette. Jeg ble sendt hjem fra skolen for 1 time siden.. jeg hadde vondt i huet og var kvalm. Men før jeg dro hjem sa læreren min noe: Du har ganske høyt fravær.. både fra den forrige skolen min og denne skolen jeg på nå. (jeg har ikke skulket, men jeg har dårlig immunforsvar og får lett vondt i hodet og sånt) Så hvis jeg blir hjemme fra skolen så mye som opptil 2 ganger til dette skoleåret må jeg kanskje gå dette skoleåret på nytt. Jeg skal lage en ukeplan for resten av skoleåret etterpå hvor jeg planlegger alt som skal gjøres og alt mulig slik at jeg skal klare det. Bestevennene mine sendte melding til meg i stad og sa at de har troa på meg og at jeg kan klare det og jeg vet det! Jeg SKAL klare det!

Så. Nå er det sikkert flere ting jeg har glemt å fortelle her men dette er vel det grunnleggende.. Jeg har vært i gjennom så utrolig mye i livet mitt. Og nå så vil jeg fortelle dere om en ting jeg har tenkt på: THE PACKAGE. Det er en ting som jeg mener at alle burde være/skjønne.

THE PACKAGE:

- Tør å ta intinativ til å gå bort til noen å henge, være aktiv i timene, ta intinativ til å kunne klare å gjøre morsomme ting for vennene sine, tørre å drite seg litt ut og kunne le av det etc.. alle vet at ingen kommer til å dømme deg for å gjøre dette.

 - Jobbe med mål! Hvis du har noen mål så anbefaler jeg deg til å faktisk jobbe med dem! Ikke si: i morgen skal jeg begynne! NEI! Start NÅ!

 - Være på skolen! Ikke si ja takk til å dra hjem fra skolen når læreren din spør! Si nei og at du skal klare å være på skolen ut dagen. Visste du at du bare har maks 10 dager å være borte fra skolen? Dette er veldig viktig å huske! Hvis du søker jobb så kan det bli vanskeligere å få jobb om du har brukt opp alle disse dagene.

 - Ikke ta nær av deg når noen sier noe om deg. Bare gå bort til dem og: bitch please! 

 - Skaff deg mange venner! Si hei, så fin du var, pena, du r så fiin! Osv.. til slutt vil du ha mange venner!

 Dette var det jeg skulle si! Håper alle får en bra dag videre<3
  • Skriv en ny kommentar

    hits